تیم کیتز – لباس های اول، دوم و سوم تیم ملی کومور(اتحاد قُمُر) برای اولین حضور این کشور در جام ملت های آفریقا ۲۰۲۱ و سال ۲۰۲۲ توسط مکرون رونمایی شد.
پیراهن اول جدید در زمینه عمدتا به رنگ سبز و در محدوده آستین ها، بخشی از یقه و شانه به رنگ سبز تیره ارائه شده است. نقوش برگرفته از پوشش سنتی مردم کومور “چیرومانی” در محدوده پهلوها به چشم می خورد.
بخش جلویی یقه به رنگ طلایی است و نوار لبه آستین و گوشه های پایین پیراهن مرکب از چهار رنگ برگرفته از پرچم کومور که نمایانگر چهار جزیره این کشور است کار شده؛ زرد برای موهلی، سفید برای مایوت، قرمز انجوان و آبی برای گراند کومور. همچنین هلال ماه و چهار ستاره به عنوان نماد پرچم این کشور که به اکثریت مسلمان مردم کومور اشاره دارد در گوشه پایین پیراهن نقش بسته است.
لباس دوم با طرحی مشابه لباس اول و در زمینه سفید ارائه شده، با این تفاوت که نقوش سنتی علاوه بر پهلو در محدوده آستین ها و شانه نیز دیده می شود.
لباس سوم هم با طرح مشابه لباس اول و با ترکیب سرمه ای تیره و روشن ارائه شده است. هر یک از سه پیراهن با شورت و جوراب هم رنگ خود ست می شوند.
کورمو دیگه کجاست 😂😂
زشته توهین به کشورا ، بهتره بگیم ایران کجاست که اینا رو ببینه . رو جغرافیات کار کن 😂😂
یک مجمع الجزایر در کنار ماداگاسکار 😐
حالا همه برای ما جغرافیا دان شدن 😂 بله با یه سرچ ساده تو اینترنت یا حتی نگاه کردن به استوری اینستاگرامی خود تیم کیتز هم میشه فهمید که کجاست 🤷🏻♂️ منظور من اینه که اصلاً کورمو چه اهمیتی داره که معلوم شد برای دوستان یکی از پر اهمیت ترین مسائل جامعه هستش 😂 با تشکر از تیم کیتز به خاطر این پوشش وسیع 🙏
ما ایران قهرمان هستیم
خیلی خوبه
زیبا در عین سادگی
دروغه
شما طرح رو ببین!
چقدر با ظرافت، با اصالت، اختصاصی، رنگ های متنوع، برند معتبر…
ما هیچ… ما نگاه…