آیا جایگاه مدیریت لباس در فدراسیون “بی صاحب” است؟
(۹ تیر ۱۴۰۱) اتفاقی که در تمرین تیم ملی جوانان زیر ۲۰ سال ایران مشاهده شده عمق فاجعه سوء مدیریت لباس تیم های ملی در فدراسیون فوتبال را نشان می دهد.
در کمال تعجب و حیرت هر یک از بازیکنان حاضر در اردو با لباس مسابقه یا تمرینی مربوط به باشگاه خود در تمرینات حضور پیدا کرده اند! در این بین تنها قلم که مسئولان فدراسیون زیر بار آن رفته اند تعدادی کاور با لوگوی آل اشپورت بوده که مشخصا آنها را هم در انتهای تمرین جمع آوری می کنند.
مسئولان فدراسیون در این بی توجهی محض سرمربی تیم ملی جوانان را هم از قلم نیانداخته اند و صمد مرفاوی هم با یک تیشرت آدیداس بی ربط با تیم ملی و یک کلاه که لوگوی یوسف جامه روی آن دیده می شد در تمرینات حاضر شده است.
یعنی فدراسیون حتی یک دست لباس ارزان قیمت یکپارچه و هماهنگ در انبار نداشته که در اختیار ملی پوشان تیم زیر ۲۰ سال بگذارد؟ حتما این موضوع مورد تصدیق است که حتی در رده های آماتور استانی و محلات هم چنین آشفتگی در پوشش بازیکنان مشاهده نمی شود.
مسلما در این مورد سوء مدیریت رخ داده و رد آن را باید یا در عدم تامین کافی لباس متناسب با نیاز تیم های پایه جستجو کرد، یا لباس به اندازه کافی موجود بوده و از سمت مسئول مربوطه(مدیر دستور دهنده یا تدارکات دستور گیرنده) در تخصیص آنها به بازیکنان کوتاهی صورت گرفته است.
موضوعی که در پی این اتفاق نمود بیشتری پیدا کرد بحث بلاتکلیفی برند تامین کننده لباس تیم های ملی است، از این رو مشخص نیست نیازهای لباسی فدراسیون در این روزها به چه شکل و از چه مسیری تامین می شود و با این وضعیت مدیریت لباس در فدراسیون فوتبال و تاخیر در معرفی برند جدید ممکن است حتی گریبان تیم ملی در جام جهانی را نیز بگیرد و موجب آبروریزی در ابعاد جهانی شود.
ما نمی دانیم، اگر این موضوع مورد مشابه خارجی دارد حتما آن را در بخش نظرات ذکر کنید.