میکس لباس اول و دوم رئال مادرید مقابل اویدو

توسط

تیم کیتز – رئال مادرید در دیدار هفته دوم فصل ۲۰۲۶-۲۰۲۵ لالیگا اسپانیا مقابل رئال اویدو با ترکیب لباسی خاصی به میدان رفت.

رئالی ها در این مسابقه میهمان اویدو بود و در حالی که تصور می شد ترکیب آبی، سفید آبی اویدو تداخل موثری با لباس اول رئال نداشته باشد، اما ظاهرا رئال مادرید که تصمیم به استفاده از لباس دوم خود داشته مجبور به خلق ترکیبی جدید شده است.

چون از طرفی به دلیل شورت سفید رنگ حریف، رئال قادر به استفاده از شورت اول نبوده و از طرف دیگر نزدیک بودن رنگ پیراهن دوم سرمه ای رنگ رئال به رنگ آبی پیراهن اویدو امکان استفاده از آن را از رئال سلب می کرد، رئالی ها به ناچار ترکیبی از پیراهن سفید اول خود را با شورت و جوراب سرمه ای لباس دوم به تن کردند تا این تصویر بدیع از لباس جدید رئال شکل بگیرد.

استفاده ترکیبی رئال از لباس های خود پیش از این هم سابقه داشته که در مطلب زیر به آن اشاره شده است.

شاید شما دوست داشته باشید

اشتراک در
اطلاع از
11 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

ترکیب جالبی از آب در اومد
ولی این ضعف آدیداس رو توی طراحی کیت رئال نشون میده که این مشکل رو پیش بینی نکرده بودن

عجیب بود
باید لباس طوسی سال پیشو می پوشیدیم مثل سال ۲۰۲۴ که لباس بنفش سال ۲۰۲۳ رو پوشیدیم

همینجوری الکی نیست لباس فصل های قبل (اونم سه فصل قبل !)رو بپوشن اگه اینطور بود دیگه کیت نمی زدن. بارسا بعضی وقت ها مثل امسال لباس پارسالشونو میپوشن.

اجازه دارن
با اینکه هر سه لباس این فصل بارسا رونمایی شده ولی هر دو هفته اول لباس سوم فصل پیش رو پوشیدن ؟؟؟؟؟

آره میشه. مثلا لباس ۴ بارسا امسال همین کیت سبزه پارساله

شبیه کیت والنسیا بود

میشد مثل بارسا یکی از لباس های فصل قبل رو پوشید

رئال قبلا هم جلوی چلسی چند بار ترکیب رنگ کامل سفید نداشت

پیش میاد دیگه از این مشکلات
ولی ترکیب رنگ بدی نبود در کل

سلام تیم کیتز ؛
مس رفسنجان از لباس پارسالش دوباره داره استفاده می‌کنه ، بررسی کنین.!

خوبه تنوع خوبه

تیم کیتز چرا دیگه از هر هفته لیگ برتر گزارش لباس نمیذارید؟