استاندارد دوگانه لیگ در تغییر رنگ شورت؛ الزام قانونی یا آداب خودجوش قدیمی؟

توسط

تیم کیتز – سپاهان و نساجی بر خلاف استانداردهای رایج در لیگ، در دیدار هفته بیست و دوم بدون تغییر در رنگ شورت مقابل هم صف آرایی کردند.

در حالی که بر پایه سنت مرسوم در لیگ انتظار می رفت با توجه به رنگ تیره شورت نساجی میزبان، سپاهان از شورت زرد رنگ استفاده کند اما زردپوشان اصفهان با ترکیب همیشگی خود به میدان رفتند. در سوی دیگر در همین هفته صنعت نفت شورت آبی خود را مقابل استقلال به سفید تغییر داد، این در حالی است که تداخل سرمه ای و مشکی(نساجی-سپاهان) بسیار بیشتر از آبی و سرمه ای(صنعت نفت-استقلال) است.

نکته جالب اینکه سپاهان و نساجی در دور رفت هم با همین رنگ شورت به مصاف هم رفتند، نساجی و استقلال هم مقابل همدیگر شورت هم رنگ پوشیدند، اما سپاهان مقابل استقلال از شورت زرد رنگ استفاده کرد.

هر چند تغییر رنگ هر یک از سه بخش لباس برای ایجاد تمایز بهتر بین پوشش دو تیم همواره مورد تایید است اما به طور کلی تاکید بیشتر روی تمایز رنگ پیراهن و جوراب است مگر اینکه رنگ پیراهن ها در دو طیف نزدیک به هم باشند که در آنصورت تغییر شورت ضرورت پیدا می کند.

به نظر می رسد تنظیم ترکیب رنگ لباس تیم ها در لیگ بیشتر از مبنای قانونی و نظر ناظر مسابقه، به سنت ها و دستورالعمل های قدیمی متکی است که البته آن هم به سلیقه ذهنی ناظر یا تصمیم گیرنده نهایی وابسته است.

لباس دوم ملوان ۱۴۰۵-۱۴۰۴

تیم کیتز – لباس دوم ملوان برای فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به طور رسمی رونمایی شد. پیراهن دوم جدید در زمینه به رنگ آبی همراه با گرافیک محو شامل نماد قطب نما در بالا و برج مناره(فانوس دریایی) در پایین ارائه شده است. لوگوی باشگاه ملوان در مرکز سینه جانمایی شده و لوگوی طلایی رنگ اسپانسر نیز … ادامه مطلب لباس دوم ملوان ۱۴۰۵-۱۴۰۴

لباس استقلال خوزستان ۱۴۰۵-۱۴۰۴

تیم کیتز – لباس اول، دوم و سوم استقلال خوزستان برای فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به طور رسمی عرضه شد. پیراهن اول جدید با ترکیبی بسیار ساده در زمینه یکدست به رنگ آبی و فاقد هرگونه جزئیات رنگی ارائه شده است. لباس دوم و سوم نیز به مانند لباس اول با ترکیبی بسیار ساده و به رنگ … ادامه مطلب لباس استقلال خوزستان ۱۴۰۵-۱۴۰۴

ویدیو | رونمایی لباس دوم و سوم تراکتور ۱۴۰۵-۱۴۰۴

تیم کیتز – لباس دوم و سوم تراکتور برای فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ رسما رونمایی شد. ویدیو رونمایی از لباس دوم و سوم جدید تراکتور را در ادامه ببینید.

شاید شما دوست داشته باشید

اشتراک در
اطلاع از
4 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

نساجی روبروی پیروزی لباس قرمز رو انتخاب کرد، روبروی استقلال لباس سورمه ای
کلا ساز مخالف میزنه 😂

پرسپولیس درسته

کلا هر کی هر جوری دوست داره هر لباسی دستش میرسه می پوشه 😐😂

آره بابا هر کی هر چی لباس به دستش میرسه از اون استفاده می کنه