تیم کیتز – در این پست نگاهی به نکات لباس پرسپولیس، سپاهان و نساجی در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۴-۲۰۲۳ خواهیم داشت.
این پست به طور متناوب قبل، همزمان و یا بعد از هر بازی نمایندگان ایران به روزرسانی می شود…
هفته اول
پرسپولیس – النصر (۲۸/۶/۱۴۰۲)
*پرسپولیس با لباس یکدست قرمز مقابل النصر صف آرایی خواهد کرد. در مقابل کریستیانو رونالدو و هم تیمی هایش با لباس دوم خود یعنی ترکیب یکدست سرمه ای به میدان خواهند رفت. این در حالی است که النصر در ظاهر مشکلی برای استفاده از لباس اول زرد و آبی خود در این مسابقه نداشت.
*پیش از این گفته شده بود پرسپولیس از طرحی متفاوت برای لیگ قهرمانان آسیا استفاده خواهد کرد، اما تا این لحظه خبری از رونمایی لباس آسیایی با طرح جدید نیست و ممکن است این اتفاق امروز بیافتد.
*مسئولان باشگاه پرسپولیس اتوبوس های قرمز و زرد که استیکر لوگوی دو باشگاه پرسپولیس و النصر و لیگ قهرمانان آسیا روی آنها نصب شده را برای حمل و نقل و جابجایی اعضای دو تیم تدارک دیده اند.
*بنرهای خوش آمدگویی در مسیر مابین فرودگاه تا هتل محل اقامت کاروان النصر تعبیه شده که تصاویر ستارگان النصر و بعضا تصویر مشترک بازیکنان پرسپولیس و النصر روی آن به نمایش در آمده است. به نظر می رسد این اقدام بیشتر ناشی از ذوق زدگی مسئولان از حضور ستارگانی همچون کریستیانو رونالدو، سادیو مانه و … بوده باشد و برای رد این ادعا باید منتظر حضور تیم های الدحیل و استقلال تاجیکستان و نحوه استقبال از آنها بود.
*در حالیکه پیش از این از سوی باشگاه اعلام شده بود که پرسپولیس از لباس متفاوتی در لیگ قهرمانان آسیا استفاده خواهد کرد، سرخپوشان در مصاف با النصر همان لباس لیگ را با اندکی تغییرات که شامل حذف تبلیغات سرشانه ها و پشت پیراهن و همچنین تغییر محتوای فارسی لوگوی ایرانسل به انگلیسی و کوچک تر شدن آن می شد بر تن داشتند.
*یک پیراهن پرسپولیس در دستان تالیسکا، الکس تلس و دو تن از اعضای کادر فنی النصر دیده می شود که مشخص نیست به چه شکل به دست آنها رسیده و در مورد آن چه صحبتی می کنند.
*سکوهای مخروبه طبقه دوم استادیوم آزادی به طور موقت کاور شده بود تا از ناهنجاری بصری که پیش از این دیده بودیم کاسته شود. از سوی دیگر با توجه به عدم نصب صندلی بر روی سکوهای ترمیم شده طبقه اول، اعضای همراه تیم و بازیکنان خارج از لیست النصر و همچنین پرسپولیس روی صندلی های موقت که پشت نیمکت هر یک از دو تیم چیده شده بود نشستند.
نیروی هوایی عراق – سپاهان (۲۷/۶/۱۴۰۲)
*سپاهان با همان پیراهن زرد رنگ لیگ به مصاف نماینده عراق می رود با این تفاوت که تعداد اسپانسرها به یک عدد تقلیل پیدا کرده و شماره هر بازیکن به جلوی پیراهن و نام هر یک به پشت پیراهن اضافه شده است. دروازه بان سپاهان لباس سبز و سفید می پوشد و نیروی هوایی عراق رقیب سپاهان در این مسابقه نیز لباس آبی که توسط تولیدی زیرمجموعه این باشگاه “الصقور” به معنی “شاهین” که نماد و لقب باشگاه نیروی هوایی عراق است تامین می شود را بر تن خواهد کرد.
*یک نگاه ساده مشخص می کند که لباس تمرینی سپاهان همان لباس دروازه بانی مس سونگون است!
*در اقدامی عجیب تگ لیگ قهرمانان آسیا بر روی آستین پیراهن های تمرینی سپاهان نیز درج شده است. این در حالی است که در هیچ جای دنیا نصب تگ تورنمنت روی لباس های تمرینی مرسوم و الزامی نیست و تنها محدودیت هایی برای درج اسپانسر تبلیغاتی و برخی قواعد متداول وضع می شود. این اقدام زمانی عجیب تر می شود که این تگ روی آستین ژوزه مورایس نیز خودنمایی می کند.
بمبئی سیتی – نساجی (۲۷/۶/۱۴۰۲)
*نساجی در حالی در دیدار با حریف هندی با همان لباس اول قرمز رنگ لیگ برتر به میدان می رود که اسپانسر به صورت تک خطی نوشتاری در آمده و شماره هر بازیکن در جلوی پیراهن درج شده است. بمبئی سیتی نیز لباس آبی آسمانی با برند پوما را در این بازی بر تن می کند.
*مهدی رحمتی سرمربی نساجی در جلسات تمرینی این تیم ست آل اشپورت را بر تن می کند، حال اینکه تامین کننده لباس تیم مجید است. این در حالی است که مطابق با قوانین AFC تیم های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا به طور واضح از استفاده بیش از یک برند منع شده اند و این ممانعت شامل جلسه تمرینی ماقبل مسابقه و همچنین بازی اصلی می شود. از این رو انتظار می رود در صورت گزارش ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا، باشگاه نساجی با جریمه مواجه شود.
*در اقدامی عجیب و سوال برانگیز بازیکنان و کادر فنی نساجی(به غیر از سرمربی) در آخرین تمرین پیش از مصاف با بمبئی سیتی تیشرت های ساده از برند فرانسوی کیپستا که هیچگونه لوگو و شماره ای روی آنها دیده نمی شد را به تن کرده بودند. این احتمال وجود دارد که این اقدام برای احراز قوانین لباس AFC که البته منشا آن برای ما نامشخص است صورت گرفته باشد. با این حال شورت و جوراب بازیکنان همان مجید بود و مهدی رحمتی هم به تبع قرارداد شخصی خود لباس پوشیده بود تا تعداد برندهای استفاده شده در تمرین نساجی به عدد ۳ برسد!
*تاریخ انتشار اولیه ۲۷ شهریور ۱۴۰۲